Workshop Ikigai

Ikigai is Japans en valt te vertalen met: de reden die je doet opstaan ’s ochtends.

Ieder mens heeft een Ikigai. Een ‘raison d’etre’ zoals alleen de Fransen het zo mooi kunnen zeggen. Het is dat wat jou gelukkig maakt, het gevoel dat je kunt ervaren als je volledig in een flow komt en de tijd lijkt stil te staan. Dat je iets doet en dan vast kunt stellen: dit ben ik ten voeten uit!  In de workshop Ikigai kun  je voor jezelf  bepalen wat jouw drijft als je bezig bent met je vak: is het alleen een beroep of is het meer? Is het een roeping, is het je passie, of voelt het bijna als een missie?
En wat als die vier allemaal zouden samenvallen: Ikigai. Dat zou toch mooi zijn….
Maar misschien ligt jouw Ikigai wel buiten je werk…..en dan is dat ook iets om over na te denken.

De workshop Ikigai is geschikt voor groepen van 10 tot 20 personen en is bedoeld voor bedrijven en organisaties die oprecht werk willen maken van de persoonlijke groei van hun medewerkers. De workshop is inzetbaar in iedere laag in de organisatie en voor alle leeftijden uitdagend, interessant en zinvol.
De workshop is ook in te zetten in het onderwijs (studieloopbaanbegeleiding).

Voor informatie: info@zenzinenzo.nl

Reacties:
“Nogmaals dank voor je bijdrage aan onze relatiedag. Wij hebben het een groot succes gevonden en hebben van veel relaties positieve feedback ontvangen!” (Gerard de Bruijn, directeur Humanagement)

“Dank voor de inspirerende bijeenkomst!”

“Wat heb ik genoten! En wat vertel je het goed, heerlijk en begrijpend.”

“Dank je wel voor je workshop. Ik vond het heel prettig, je bracht het met een bepaalde rust, ik zou zo uren naar je kunnen luisteren. Heel inspirerend en zeker een aanvulling op mijn manier van leven.”